Trainer

Trainer

Naast actrice is Stefanie ook werkzaam als trainer, waarbij ze haar achtergrond als coach en trainingsacteur inzet.

In 2020 rond Stefanie de opleiding tot Basis Coach af. Haar focus binnen dit gebied ligt op vragen als: waarom handelen we zoals we handelen; hoe worden we zoals we zijn; welke invloeden zijn daarbij belangrijk; en vooral, als gedrag ons niet (meer) dient, wat kunnen we dan doen om dat te veranderen? Inmiddels heeft ze meerdere cliënten succesvol gecoacht, en daarbij ervaring opgedaan in hoe ze mensen in hun persoonlijke proces kan begeleiden.

Tijdens haar opleiding tot trainingsacteur bij WWLA (2021) heeft ze deze vaardigheden, tot het begrijpen van menselijk gedrag, nog verder ontwikkeld en is ze meteen doorgegroeid naar trainer, waarbij ze alle kwaliteiten van coaching en spel in kan zetten. Als trainer laat ze deelnemers ervaren en uitproberen wat (nieuw) gedrag voor effect heeft. Dit doet ze met compassie en oog voor het leerproces van de deelnemers.

Momenteel focust ze zich op het ontwikkelen en creëren van haar eigen trainingen (expertise: imposter syndroom) en geeft ze trainingen op het gebied van grensoverschrijdend gedrag, sociale veiligheid en communicatie.

Alles is mogelijk.

Mijn ervaring omvat verschillende modellen en theorieën zoals: 

Teamrollen Belbin
DISC
Roos van Leary
Transactionele Analyse
STAR-methode
Kernkwadranten

DAS
RiA
Agressietraining
Regiemodellen
Assessments

Wat anderen zeggen?

Ik ken Stefanie als een gedreven en vernieuwende trainer. Ze is goed in het omzetten van de klantvraag naar een aantrekkelijk en effectief leeraanbod. Ze kan goed inleven, meeleven en uitdagen. Ze is zeer leergierig en nieuwsgierig naar alle sectoren. Goed voorbereid en gedegen in haar werk. Leuk om te zien hoe ze zich nu gaat specialiseren in thema's die haar aan het hart gaan, zoals het imposter syndrome.
Andre Witbreuk
Trainer & Partner | De Federatie
Stefanie is erg goed in het neerzetten van levensechte situaties waarbij de deelnemers echt vergeten dat het spel is. Daarnaast is ze een heel plezierig persoon waarmee je soepel kan samenwerken. Stefanie speelt snel in op de vragen en aanwijzingen van mij als trainer/assessor. Ik kan voor de volle 100% aanraden om haar in te huren.
Jasper van den Brink
Trainer en docent | Hogeschool Utrecht
Stefanie is een topacteur die razendsnel kan schakelen in emoties, de deelnemer laat shinen en feedback kan geven vanuit de rol. Ze speelt aan wat op dat moment nodig is en staat open voor feedback - een hele prettige samenwerking.
Camiel van der Roest
Docent | CHE

Beroepsgerelateerde opleidingen

Toneelacademie Maastricht

Acteursopleiding  | 2008 – 2012

Opleiding WWLA

Acteur m/v in het Bedrijfsleven® | 2020 – 2021

Opleiding Sonnevelt

Basis Coach | 2020

B.E.E.R. Collewijn/Mulder opleidingen

Basistraining Voice Dialogue | 2022

Opleiding Belbin NL

Belbin Teamrol Accreditatie | 2022

Lid van de Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs

COPYRIGHT © 2023
THE OTHER OPTION